Tgrt Haber

FETÖ'den tutuklu Şaban Çepik'in kızı seçim sonrası depremzedeleri hedef aldı: Külliyede toplayıp yakacağım

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT HABER, TWITTER
17 May 2023 16:20 - Güncelleme : 17 May 2023 16:51
FETÖ'den tutuklu Şaban Çepik'in kızı seçim sonrası depremzedeleri hedef aldı: Külliyede toplayıp yakacağım

Seçim sonuçlarında deprem bölgesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verilen oy oranının yüksek çıkmasıyla depremzedelere yönelik saldırılar devam ediyor. FETÖ'den hükümlü Şaban Çepik'in kızı Şerif Nur Çepik, sosyal medyadan Erdoğan ve AK Partililere ağza alınmayacak hakaretlerde bulunurken, oy veren depremzedeleri de toplayıp külliyede yakmak istediğini söyledi.

Türkiye​ 14 Mayıs pazar günü sandığa gitti. Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan​, en yakın rakibi Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu​'ndan yüzde 4,61'den fazla oy aldı. 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremden etkilenen illerde ise, Erdoğan'ın diğer adaylara göre fazla oy aldığı görüldü. Bu durumdan rahatsız olan muhalifler ise sosyal medyadan tepki göstermeye başladı. Depremzedeleri hedef alan muhalifler, sosyal medyadan hakaret ve teditlerde bulunmaya başladı. Son olarak Malta'da yaşayan FETÖ'den hükümlü Şaban Çepik'in kızı Şerife Nur Çepik isminde bir kadın, seçim sonuçlarına ilişkin paylaşımları ortaya çıktı.

"TOPLAYIP YAKMAK İSTİYORUM"

Sosyal medya hesabından videolar çeken Çepik, skandal sözler sarf ettiği görüntülerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Partililere küfür ederek oy veren vatandaşlara ağıza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Deprem​ bölgesindeki vatandaşları Erdoğan'a oy verdikleri gerekçesiyle toplayıp yakmak istediğini söyleyen Şerife Nur Çepik, kendisine yanıt veren depremzedelere hakaret etmeyi sürdürdü.

BABASI FETÖ'DEN TUTUKLU ŞABAN ÇEPİK ÇIKTI

Şerife Nur Çepik'in FETÖ'nün kapatılan Zirve Üniversitesi davasında 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası alan eski yabancı diller bölüm başkanı Şaban Çepik'in kızı olduğu öğrenildi.

Depremzedelere ve Erdoğan'a oy veren vatandaşlara kin kusan Şerife Nur Çepik'in skandal sözleri şu şekilde:

"Arkadaşlar Tayyipçi arkadaşlarım varsa lütfen beni takipten çıksınlar. Tayyip'e oy atmış herhangi bir kişi. Lütfen takipçi sayım yarıya insin. Bu kadar aptal ve bağnaz insanla aynı yerde kalamayacağım ben gerçekten. Aynı fikirleri ya da aynı şeyleri paylaşamayacağım. Çok iğrençsiniz midemi bulandırıyorsunuz. Bu kadar salak bu kadar aptal bir yaşamadığım için de şu an çok mutluyum. Gerçekten herhalde şu an Türkiye'de olsam kafayı falan tırlatırdım. Yani baktıkça insanlara acaba bu mu verdi, acaba bu mu verdi? Rezilsiniz ya. Bizi bu kadar rezil hale sokan, bizi mahveden, bizim ağzımıza ... bu adamı tekrardan başımıza getiriyorsunuz ya, rezilsiniz. Midem bulanıyor hepinizden. Allah'ın belaları. ... çocuğu bu adamlar bakın. Bu adamlar bizim ağzımıza ... Haberiniz yok. Ama var ya gelsin, ikinci turda da gelsin. Göreceğim o zaman belanızı sizin. Göreceğim belanızı nasıl yapıyor göreceğiz. Ama eğer var ya benim başıma bir şey gelsin bu olayla ilgili var ya ben bu sefer... Ailen öldü enkaz altında sen nasıl böyle bir şey yapabilirsin ya? Sen hala nasıl bu adamı seçebilirsin? Bu adamı seçenler kim abi ya? Toplayıp yakacağım hepsini bir külliyede ya. Ben böyle bir insanım artık. Bundan sonra böyle kardeşim. Bu geri zekalılığa tahamülüm kalmadı benim. sıfır. İyi ki terk ettim ya."

Kaynak: TGRT HABER, TWITTER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...