Tgrt Haber

'Fetret devri' polemiği sürüyor! İmamoğlu'ndan sonra Ongun da konuya girdi

20 Haziran 2023 11:21 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 11:41
'Fetret devri' polemiği sürüyor! İmamoğlu'ndan sonra Ongun da konuya girdi

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sarf ettiği, "İstanbul'u içinde sürüklendiği bu fetret devrinden hep beraber çıkartacağız." sözlerine İBB Başkanı İmamoğlu'nun ardından danışmanı Murat Ongun da dahil oldu.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerinin ardından gözler 2024'te yapılacak yerel seçimlere çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, yaklaşan yerel seçimler​ öncesi, geçtiğimiz günlerde "Aşkım, sevdam" dediği İstanbul​'u geri almak için var gücüyle çalışacaklarını ifade etti.

"İSTANBUL'U FETRET DEVRİNDEN ÇIKARACAĞIZ"

Erdoğan, "Bizden önce on yıllar boyunca ihmal edilen İstanbul, 1994'ten itibaren mahalli idareler boyutuyla da altın yıllarını yaşamıştı ancak İstanbul'u birkaç senedir, yerel hizmetler noktasında tekrar bir fetret devrine girdiğine üzülerek şahit oluyoruz. Önümüzdeki 9 ay süresinde hep birlikte çalışarak inşallah İstanbul'u içinde sürüklendiği bu fetret devrinden hep beraber çıkartacağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

"BUNALIMDAN KURTULAMADINIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu​, sert tepki gösterdi. İmamoğlu, "Sizin fetret döneminizi yıkıp, israf döneminizi ortadan kaldıran bizler, anlıyorum ki sizi büyük bir bunalıma soktuk. O bunalım hala devam ediyor. O bunalımdan kurtulamadınız." ifadelerini kullandı.

'Fetret devri' polemiği sürüyor! İmamoğlu'ndan sonra Ongun da konuya girdi

"FETRET BİTTİ, REKOR BAŞLADI"

'Fetret devri'polemiği devam ederken, İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun da konuya dahil oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ongun şu ifadeleri kullandı:

"Bugün saat 11.00'de İstanbul'a yeni bir metro hattı için imzalar atılıyor. Metrolarda fetret devri çoktan bitti, rekor dönemi başladı."

https://twitter.com/Mrt_Ongun/status/1671044525526065153

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Burhan 22 Haziran 2023 15:28

Tayyip baba baba adamın kralıdır

Sonraki Haber Yükleniyor...