Tgrt Haber

Son dakika! Diyarbakır'da yıkılan Galeria Sitesi'nin müteahhidi yakalandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Nisan 2023 11:45 - Güncelleme : 12 Nisan 2023 12:13

Son dakika haberi: Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen illerden biri olan Diyarbakır'da enkaza dönen Galeria Sitesi'nin müteahhidi Ankara'da polis ekipleri tarafından yakalandı.

Kahramanmaraş​'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan depremler Türkiye​'yi derinden sarstı. Depremlerde binlerce bina yerle bir olurken 50 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti.

Depremlerden etkilenen illerden biri olan Diyarbakır​'da büyük bir bölümü yıkılan Galeria Sitesi'nde 89 kişi hayatını kaybetmiş 22 kişi ise yaralı olarak kurtarılmıştı.

ANKARA'DA YAKALANDI

Depremin hemen ardından sonra başlatılan soruşturma kapsamında sitenin müteahhidi hakkında, "Olası kasıtla birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan arama emri çıkarılmıştı. Galeria Sitesi'nin müteahhidi Ankara'da polis ekipler tarafından yakalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...