Tgrt Haber

Gaziantep'te feci traktör kazası; 3 ölü

02 Haziran 2023 21:52 - Güncelleme : 03 Haziran 2023 00:11

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde virajı alamayan traktörün devrilmesi nedeniyle 3 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Traktörü kullanan Emin Özer'in eczaneye ilaç almaya gittiği öğrenildi.

Emin Özer yönetimindeki 27 SB 827 plakalı traktör, İslahiye​ ilçesi Kaleobası Mahallesi'nde ikamet eden Emin Özer'in eczaneye ilaç almaya gitmesi için hareket etti. Emin Özer, Kilis'in Musabeyli ilçesinde bulunan bir eczaneden ilaçları alarak evine geri dönmeye başladı. Ancak dönüş yolunda, yol kenarında bağda üzüm yaprağı toplayan 67 yaşındaki Ayşe Yıldız, kızı 45 yaşındaki Hacer Karaca ve 7 yaşındaki torunu Ökkeş Karaca'yı fark etti ve durdu. Emin Özer, Ayşe Yıldız, kızı ve torununu da traktöre aldı ve bir süre sonra virajı alamayarak direksiyon kontrolünü kaybetti.  

3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ  

Kontrolden çıkıp yol kenarındaki tarlaya devrilen traktörden 7 yaşındaki Ökkeş Karaca atlayarak kurtulmayı başarırken, sürücü ile aynı traktörde bulunan anne ve ile kızı traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.  

Feci kazada olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından traktörde bulunan 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlenirken Ökkeş Karaca ise ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ölenlerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumuna götürülürken, devrilen traktör ise vinç yardımıyla çekilerek olay yerinden kaldırıldı.   

Öte yandan feci kazada hayatını kaybeden Ayşe Yıldız'ın da Kaleobası Mahallesi'nde yaşadığı, Kilis'in Musabeyli ilçesinde yaşayan kızı ve torunun da misafirliğe geldiği öğrenildi.    

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...