Tgrt Haber

Gaziantep'te korkunç aile katliamı! Baba 4 çocuğunu ve eşini öldürdü sonra intihar etti

Editör: Merve Yaz / Kaynak: Anadolu Ajansı
12 Ekim 2024 13:40 - Güncelleme : 12 Ekim 2024 15:36

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi 43 No'lu Sokak'taki bir evde oturan Ahmet Demir, eşi Emine Demir ile 3'ü kız ve 1'i erkek 4 çocuğunu silahla öldürdü. Ahmet Demir daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Baba Demir'in psikolojik sorunları olduğu belirtildi. Gaziantep Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Emniyet güçlerimiz tarafından yapılan incelemede şahsın, bipolar rahatsızlığı bulunduğu, psikolojik sorunlarının olduğu yakınları tarafından beyan edilmiş, son bir yıl içerisinde 7 hastane kaydı tespit edilmiştir. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam etmektedir" denildi

Gaziantep​'te kan donduran olay, merkez Şahinbey​ ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi 43 No'lu Sokak'taki bir evde yaşandı. Mahallede meydana gelen aile katliamı sonrası olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Gaziantep'te korkunç aile katliam! Baba 4 çocuğunu ve eşini... - 1. Resim


Öğle saatlerinde Ahmet Demir, eşi Emine Demir ile 3'ü kız ve 1'i erkek 4 çocuğunu silahla öldürdü.

Gaziantep'te korkunç aile katliam! Baba 4 çocuğunu ve eşini... - 2. Resim


Katil zanlısı Demir, daha sonra ise aynı silahla yaşamına son verdi.

Gaziantep'te korkunç aile katliam! Baba 4 çocuğunu ve eşini... - 3. Resim


Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Baba Demir'in psikolojik sorunları olduğu belirtildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA YAPILDI

Gaziantep Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Emniyet güçlerimiz tarafından yapılan incelemede şahsın, bipolar rahatsızlığı bulunduğu, psikolojik sorunlarının olduğu yakınları tarafından beyan edilmiş, son bir yıl içerisinde 7 hastane kaydı tespit edilmiştir. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam etmektedir."

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Arif12 Ekim 2024 13:42

Çok üzücü bir olaymış, allah rahmet eylesin böyle şeylerin olması gerçekten acil durumlar yaratıyor ya

Sonraki Haber Yükleniyor...