Tgrt Haber

Genç kadın kucağında bebekle trafikte dehşet saçtı: Görüntü çekeni tehdit etti, ambulans şoförünü bıçakladı

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Ocak 2023 13:57 - Güncelleme : 04 Ocak 2023 14:17

İstanbul Başakşehir'de genç kadın, kendisine çarptığını iddia ettiği ambulans şoförüne bıçakla saldırdı. Tartışmayla birlikte şoförü kolundan bıçaklayan genç kadın kucağında bebeği varken çekim yapan basın mensubuna saldırdı.

Başakşehir​ Altınşehir yan yolda meydana gelen olayda iddiaya göre, genç kadın​, bir ambulansın kendisine çarptığını iddia ederek dehşet saçtı. Kendisine çarptığını iddia ettiği ambulans​ sürücüsüne bıçakla saldıran genç kadın, şoförü kolundan bıçakladı. Saldırının ardından şoför ve hemşire kendilerini ambulansa kilitleyerek polis ekiplerinin gelmesini bekledi.

Genç kadın kucağında bebekle trafikte dehşet saçtı: Görüntü çekeni tehdit etti, ambulans şoförünü bıçakladı

'KARDEŞİM HAMİLE' DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU

O esnada olay yerinden geçen bir basın mensubu kamera ile çekim yaparken kadın sürücü bu kez basın mensubuna saldırarak "Kimse bıçakla saldırmadı. Benim kardeşim hamile, ambulans bize çarptı. Bebeğe zararı olabilirdi. Can kurtarayım derken, can aldı. Bana taciz ettiniz, sapıksınız" diyerek kendisini savundu.

Saldırgan daha sonra aracına binerek uzaklaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...