Tgrt Haber

Giresun’da sağanak sonrası göçük: 46 yaşındaki işçiye ulaşılmaya çalışılıyor

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Temmuz 2023 09:51 - Güncelleme : 11 Temmuz 2023 09:51
Giresun’da sağanak sonrası göçük: 46 yaşındaki işçiye ulaşılmaya çalışılıyor

Son dakika haberi: Giresun’da bir su fabrikasının su depo bölümünün sağanak sonrası meydana gelen göçüğünde kalan 46 yaşındaki işçinin kurtarılmasına yönelik başlatılan çalışmada 12 saat geride kaldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün turuncu kodlu uyarıda bulunduğu Giresun’da dün sağanak​ birçok noktada sele neden oldu. Giresun’un Üçtepe ilçesinde dün akşam saatlerinde sağanak sonrası bir su dolum fabrikasının depo bölümünde çökme meydana geldi. 3 işçi toprak altında kalırken ihbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi.

AFAD, AKUT, Giresun​ Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile jandarmanın müdahalesi sonucu toprak altında Ali C. ile Şenol K. kurtarılırken, Şinasi Özdemir’in ise kurtarılması için yaklaşık 12 saattir çalışmaların devam ettiği belirtildi.

1 İŞÇİ HALA TOPRAK ALTINDA

Konuyla ilgili yapılan açıklamada "Yağlıdere İlçesi Üçtepe beldesinde dün gece saat 21.30 sıralarında Kardağ Su Fabrikasında meydana gelen göçükte 3 kişi enkaz altında kalmış olup, 2 kişi enkaz altından çıkarılmıştır. 1 vatandaşımıza ise enkaz boşaltma sırasında daha büyük kütleler üzerine düşmesin diye destekleme yapılarak çalışmalar devam etmektedir” denildi.

Giresun’da sağanak sonrası göçük: 46 yaşındaki işçiye ulaşılmaya çalışılıyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...