Tgrt Haber

Gözaltına alınan Dilan Polat'ın isteği herkesi şaşırttı! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
02 Kasım 2023 02:30 - Güncelleme : 02 Kasım 2023 02:47

İstanbul’da daha önce haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma iddiasıyla soruşturma açılan ve gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat çifti sağlık kontrollerinden geçmek için polis eşliğinde hastaneye götürüldü. Dilan Polat'ın gözaltı sürecinde polislerden isteği ise duyanları şaşkına çevirdi. 

Lüks yaşamlarıyla sosyal medya fenomenlerine dönüşen ve haklarında açılan soruşturma ile Türkiye'nin gündemine oturan Dilan Polat-Engin Polat çiftinin gözaltı sürecinde istekleri sosyal medyanın gündemine oturdu. 

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde işlemleri devam eden Polat çifti sağlık kontrolü için İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

CİLDİ KURUDU, VİTAMİN İSTEDİ

Gazete Duvar'da yer alan haber göre, emniyetteki işlemleri süren Dilan Polat​'ın polisten cildi kuruduğu için vitamin istediği öğrenildi. 

Polise cilt sağlığı için kullanması gereken vitaminlerin olduğunu öne süren Dilan Polat'ın "Burası cildime iyi gelmiyor, vitaminleri almam lazım" dediği öğrenildi. 

CİLDİ KURUDU, DİLİ KURUMADI! 

Polislerden C vitamini istediği öğrenilen Dilan Polat, TBMM'deki grup toplantısında kendisine yüklenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener​'e sosyal medya hesabından cevap yetiştirdi. 

Akşener grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Bunlar Gayretullaha dokunur. Allah bunları kursağından getirir, bunlara sebep olanları kahrı perişan eyler. Allah’ım nasip et, bunların kursaklarından bu haram lokmayı almayı bize nasip et Allah’ım" diye konuşmuştu.

Kendi tabirleriyle 'sosyal medya hesaplarını kullanan danışmanları' aracılıyla Akşenere cevap veren Dilan Polat, "Meral hanım bizi dinlemeden yoksulluğun sebebi bizi görmüş. Türkiye’yi yönetme iddiasında bu ayrımcılığı nasıl yapar. Bizden şikayetçi bir vatandaş var mıymış? İddia ederim kendisinden çok bu millete faydamız var garibe yardımımız var. Biz insanımıza bağış yapıyoruz bağışla milletvekili değil. Bizim üzerimizden siyaset yapıp iktidara saldırma nedeni yapmasın. Neredeyse muhalif medya ve muhalefetin iktidarla siyasetin piyonu olacağız" diye kendini savundu. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...