Tgrt Haber

Aile dizisinden Dilan ve Engin Polat göndermesi geldi! Dilan Polat tutuklanmadan dakikalar önce cevap verdi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
01 Kasım 2023 09:44 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 09:44
Aile dizisinden Dilan ve Engin Polat göndermesi geldi! Dilan Polat tutuklanmadan dakikalar önce cevap verdi!

Aile dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde son günlerde çok konuşulan Dilan ve Engin Polat olaylarına gönderme yapıldı. Dilan Polat gözaltına alınmadan önce Aile dizisindeki sahne ile ilgili konuştu.

Serenay Sarıkaya​ ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı Aile dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde Engin ve Dilan Polat​ çifti hakkındaki iddialara göndermek yapıldı. Dilan Polat, dün akşam gözaltına alınmadan dakikalar önce,  “Çok yazık, hayatımızda dahil olmayan şeyler ile suçlanıp dizi çekiliyor” dedi.

AİLE DİZİSİNDEN POLAT ÇİFTİNE GÖNDERME

Dün akşam yayınlanan Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ​'un oynadığı Aslan rolü, "Altın, pırlanta, yakut, zümrüt, elmas... Bunlara yönelin. Kıyak iş. Moda bunlar bu aralar. Ama bak, sizi sosyal medya hesaplarınızdan takip ediyorum. Siz niye öyle yapıyorsunuz ki? Ben anlamadım. Paranızı insanların gözüne sokmayın. Olan var olmayan var. Aç var açıkta olan var. Güzel videolar koyun, ağlak videolar koyun, sonra sıkıntıya düşmeyin" sözleriyle son günlerin en çok konuşulan Dilan ve Engin Polat​ olaylarına gönderme yapıldı. 

Aile dizisinden Dilan ve Engin Polat göndermesi geldi! Dilan Polat tutuklanmadan dakikalar önce cevap verdi!

DİLAN POLAT’TAN AİLE DİZİSİNE CEVAP GELDİ

Dün akşam gözaltına alınmadan önce Aile dizisindeki sahne ile ilgili açıklama yapan Dilan Polat, "Yazık çok yazık. Hem de hayatımızda dahil olmayan şeyler ile suçlanıp dizi çekiliyor. Allah bildiği gibi yapsın" dedi.

DİLAN VE ENGİN POLAT GÖZALTINA ALINDI

Lüks içindeki ihtişamlı yaşamlarıyla sosyal medyada paylaşan ve ardından haklarında açılan soruşturma ile Türkiye'nin gündemine oturan Dilen Polat-Engin Polat çifti dün akşam gözaltına alındı.

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...