Tgrt Haber

Gürültü yapan esnaf arkadaşına pompalı tüfekle kurşun yağdırdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Nisan 2023 09:41 - Güncelleme : 18 Nisan 2023 09:53
Gürültü yapan esnaf arkadaşına pompalı tüfekle kurşun yağdırdı

Aydın'da dükkanları bitişik iki esnaf arasında başlayan gürültü kavgasında kantı. Bir esnaf pompalı tüfekle diğer esnaf arkadaşına kurşun yağdırdı.

Aydın'ın Kuşadası​ ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, Kuşadası- Davutlar yolu üzerinde bulunan Karasu Halk Pazarı'nda iki komşu esnaf arasında gürültü nedeniyle tartışma​ çıktı.

Yapı malzemeleri satan İbrahim Z. ile mobilyacı Bülent G. arasında gürültü nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya​ dönüştü. Bu sırada kavgada İbrahim Z. pompalı tüfeğini ateşledi.

BACAĞINDAN YARALANDI

Ateş açılması sonucu Bülent G. bacağından vurularak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Bülent G.'yi Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. İbrahim Z. ise gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...