Tgrt Haber

Lastikler alev alev yandı, bina sakinleri kavgaya tutuştu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Nisan 2023 20:14 - Güncelleme : 09 Nisan 2023 20:44

Kocaeli’de 4 katlı binanın zemin katındaki araç lastikleri bir anda alev alev yanmaya başladı. Yangının kundaklama neticesinde çıktığı iddiası üzerine ise bina sakinleri birbirine girdi. Yaşanan kavga anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kocaeli​'nin Darıca​ ilçesinde bulunan 4 katlı binanın zemin katında bulunan lastikler bir anda alevler içinde kaldı. Kömürlük olarak kullanılan dairede çıkan yangın​ kısa sürede büyüdü ve dumanlar gökyüzüne yükseldi.

TÜPLER DE PATLADI

Alevlerin yükseldiği yerde bulunan tüplerde de patlamalar meydana geldi. Bina sakinlerinin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı.

Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken binanın dış cephesinde de maddi hasar meydana geldi.

KUNDAKLAMA İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Öte yandan bina sakinlerinden bir şahsın, araç lastiklerinin bulunduğu daireyi kundakladığı iddia edildi. İddia üzerine apartman sakinleri arasında kavga çıktı. Yaşanan arbede, çevredekilerin araya girmesiyle son buldu. Polis, yangınla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...