Tgrt Haber

Hafriyat kamyonu dehşeti: Önüne gelene çarptı: 2 polis ağır yaralı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Ekim 2023 08:00 - Güncelleme : 20 Ekim 2023 08:12

İstanbul'da çaldığı hafriyat kamyonu ile polisin "dur" ihtarına uymayan şahıs, Kurtköy’den Ataşehir’e kadar birçok araca çarparak ilerledi. Olayda 2 polis ağır, birçok vatandaş da hafif yaralandı.  

İstanbul​'un Anadolu Yakası​'nda dün alkollü bir şahıs çaldığı hafriyat kamyonu​ ile dehşet saçtı. Polisin "dur" ihtarına uymayan ve ikisi polis aracı olmak üzere toplamda 14 aracı ezip geçen sürücü polis ekiplerinin yaptığı çalışmayla yakalandı.

ÖNÜNE GELENİ EZDİ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre, saat 2.30 sıralarında Sancaktepe'de alkollü bir şahıs 34 GB 0044 plakalı hafriyat kamyonunu çalarak saatte 150 kilometreye varan hızla ilerlemeye başladı. Kamyonu sebep olduğu tehlikeyi fark eden polis ekipleri, şoförü yakalamak için takibe geçti.

Takip edildiğini fark edie sürücü önce Pendik sahile girdi. Hızını daha da arttıran kamyon şoförü önüne gelen birçok aracı ezerek kaçmaya devam etti. Kamyon sivil araçlara, taksilere ve 2 farklı ilçede bulunan polis ekiplerinin araçlarına çarptı.

2 POLİS AĞIR YARALI

Kazada polis ekiplerinden 2 memur ağır yaralanarak ambulansla hastaneye götürüldü. Sivil araçlara ve birden fazla ticari taksiye de çarpan alkollü şoför birçok kişinin yaralanmasına neden oldu.

Olay yerinden kaçan alkollü kamyon sürücüsü Sezgin A., polis ekiplerinin yaptığı çalışmayla Ataşehir ilçesinde yakalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...