Tgrt Haber

Hakkari'de PKK operasyonu: 5 şüpheli gözaltında

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
18 Haziran 2023 21:53 - Güncelleme : 18 Haziran 2023 22:07
Hakkari'de PKK operasyonu: 5 şüpheli gözaltında

Hakkari'de bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgüte yardım ve yataklık eden 5 şüpheli gözaltına alındı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin operasyonlarıyla darbe üstüne darbe yiyen terör örgütü PKK​'ya yönelik operasyonlar yurt içinde ve sınır ötesinde aralıksız devam ediyor.

Son olarak Hakkari​'de yürütülen terör soruşturması kapsamında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı TEM Şubesi ekiplerinin faili meçhul olayların aydınlatılmasına yönelik çalışmaları devam ediyor.

TERÖR ÖRGÜTÜNE YARDIM VE YATAKLIK

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; yürütülen çalışmalar neticesinde, 2014'te Hakkari'de bir kişinin kaçırılmasıyla ilgili "terör örgütü PKK/KCK'ya bilerek ve isteyerek yardım ve yataklık yaptıkları" iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler hakkındaki işlemler devam ediyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...