Tgrt Haber

Bir evde 4 ceset! Derin dondurucudan vahşet çıktı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
18 Haziran 2023 13:39 - Güncelleme : 18 Haziran 2023 17:02

Son dakika haberi: İzmir Bayraklı'daki bir evde yabancı uyruklu 4 şahsın cansız bedeni bulundu. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Cinayetlerin ardı arkası kesilmiyorken İzmir​'den gelen haber kanları dondurdu. İzmir Valiliği, Bayraklı’daki bir evde  Türkmenistan uyruklu 3’ü kadın 1’i erkek 4 kişinin öldürüldüğünü açıkladı. 

Bu cinayet​ geçtiğimiz günlerde Kırklareli'nde çalılık alanda çuval içerisinde bulunan parçalanmış cesetleri akla getirdi.

3'Ü KADIN 4 CESET

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin, 18.06.2023 günü 11:00 sıralarında Bayraklı​ ilçesinden gelen bir ihbar üzerine belirtilen adreste yaptıkları araştırmada, 3’ü kadın (G.H., L.G. ve L.G.) 1’i erkek (R.), Türkmenistan​ uyruklu 4 şahsın hayatını kaybettiği anlaşılmıştır.

Cinayetleri gerçekleştirdiği değerlendirilen Türkmenistan uyruklu bir şüpheliyi yakalama çalışmaları ve konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

TÜRKMEN ŞÜPHELİ HER YERDE ARANIYOR

İzmir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekipleri olaydan sonra kaçan Türkmenistan uyruklu cinayet şüphelisini yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Cinayetin neden işlendiği henüz bilinmezken, şüphelinin yakalanmasının ve ifadesinin alınmasının ardından detayların netleşeceği öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...