Tgrt Haber

Haluk Levent'in paylaştığı kripto cüzdana rekor bağış! 2 milyon dolara ulaştı 

07 Şubat 2023 23:12 - Güncelleme : 07 Şubat 2023 23:36
Haluk Levent'in paylaştığı kripto cüzdana rekor bağış! 2 milyon dolara ulaştı 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7'lik depremin ardından yardım dayanışması artıyor. Yaraları sarmak için birçok ünlü isim AHBAP Plartformu kurucusu Haluk Levent'in yardım kampanyasına destek sağladı. Kripto cüzdanla yardım hesabı açan Haluk Levent'in 2 milyon dolarlık bağış toplandığını aktardı. 

Kahramanmaraş​ dün 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 2 depremle sarsıldı. Yaşanan deprem​ birçok ilde hasara yol açarken yüzlerce bina yıkıldı. Bölgeden gelen acı haberler ile can kaybı sürekli artarken binlerce vatandaşın ise yaralandığı duyuruldu.  

YARDIM KAMPANYALARI SÜRÜYOR 

AHBAP Derneği​ kurucu ünlü sanatçı Haluk Levent​ meydana gelen ve büyük yıkıma yol açan Kahramanmaraş ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası yardım çalışmalarını sürdürüyor. 

KRİPTO CÜZDAN HESABI AÇILDI

Bugün bir kripto cüzdan adresi paylaşan Haluk Levent'in paylaştığı adrese kısa sürede rekor seviyede yardım yapıldı.

Haluk Levent yaptığı paylaşımda "Dünya üzerinde çok kişi kripto para​ birimi ile yardım yapmak istiyor. Dernek olarak henüz kanun çıkmadığı için benim ismime kripto hesabı açmamı istiyorlar" ifadelerine yer verdi.

Bu paylaşımdan kısa bir süre sonra Masak ile görüşme sağlayan Haluk Levent yaptığı paylaşımda "MASAK ile görüşme yapıldı. Sağ olsunlar. Bu yayınlayacağım hesap 1 hafta sonra kapanacak ne toplandıysa her saniye sizler görebileceksiniz Makbuzu paylaşacağım Herkes buraya stabil coin göndererek bağış yapabilir." ifadelerine yer verdi.

Haluk Levent'in paylaştığı kripto cüzdana rekor bağış! 2 milyon dolara ulaştı 

Haluk Levent'in paylaştığı kripto cüzdanlara kısa sürede 2 milyon dolara yakın bağış toplandı. Avalanche Vakfı, Haluk Levent'in kampanyasına 1 milyon dolarlık AVAX bağışladı. 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Fatma Alip 8 Şubat 2023 17:20

200 tl

Sonraki Haber Yükleniyor...