Tgrt Haber

İşler bu sefer tersine döndü! Hastanede doktor dehşeti: Kadının gözüne yumruk attı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Eylül 2023 11:45 - Güncelleme : 08 Eylül 2023 14:39
İşler bu sefer tersine döndü! Hastanede doktor dehşeti: Kadının gözüne yumruk attı

İstanbul'da Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli bir doktor, epilepsi atağı nedeniyle rahatsızlanan bir kadınla ilgilenmeyince ortalık karıştı. Doktor, hastanın yanında olayı cep telefonu ile görüntüleyen arkadaşına yumruk attı. O anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

İstanbul​ Beyoplu'nda geçtiğimiz salı günü akşam saatlerinde meydana gelen olayda, epilepsi atağı geçiren Çiğdem Aydemir (37), arkadaşı Çağla Karataş (32) ile birlikte Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisine geldi.

Kayıt işlemlerini yaptıktan sonra muayene ve tedavi için sarı alana yönlendirilen kadınlar, nöbetçi doktor Şamil K., iddiaya göre Çiğdem Aydemir’e başka bir hasta olmamasına rağmen “biraz işlerim var” dedi.

Bunun üzerine arkadaşı Çağla Karataş doktora, Aydemir’in ayakta duramadığını söyledi. O esnada ayağa kalkıp yanına gelen doktor Şamil K. ile Aydemir arasında tartışma çıktı. 

'SİZE BAKMIYIYORUM' DEDİ, YUMRUK ATTI

Tartışma esnasında durumunu anlatan kadına, Doktor Şamil K., “size bakmıyorum” diye karşılık verdi. O esnada görüntülediğini fark eden doktor Şamil K., Çağla Karataş’a yumrukla saldırdı. Tartışma ve saldırı anı ise kameralara anbean yansıdı.

KADINLARA KÜFÜR VE HAKARETLER SAVURDU

Olayın ardından hastane dışına çıkmak isteyen Karataş, güvenlik görevlileri tarafından kovalanınca arbede yaşandı. Arbede esnasında orantısız güç kullanan görevliler, genç kadını ters kelepçe yaptıktan sonra polis noktasındaki odaya kilitledi. O esnada onlarca güvenlik görevli ve saldırgan doktor Şamil K. iddiaya göre kadınlara küfür ve hakaret etti.

İşler bu sefer tersine döndü! Hastanede doktor dehşeti: Kadının gözüne yumruk attı

İKİ TARAF DA BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Olayın ardından hastaneye gelen polis ekipler, birbirlerinden şikayetçi olan doktor ve iki kadın gözaltına alındı. Hastanede darp raporu alınan taraflar ardından emniyete götürüldü. Burada ifadeleri alınan iki kadına “tehdit ve hakaret” suçundan, doktora ise “kasten yaralama” suçundan adli işlem yapıldı. Emniyette işlemleri tamamlanan taraflar savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...