Tgrt Haber

Sağlık Bakanı Koca, hastanelerde tedavi gören depremzede sayısını açıkladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
17 Mart 2023 09:24 - Güncelleme : 17 Mart 2023 09:36
Sağlık Bakanı Koca, hastanelerde tedavi gören depremzede sayısını açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş depremlerinde yaralanan ve Türkiye'nin dört bir yanındaki hastanelere kaldırılan 9 bin 881 depremzedenin tedavisinin devam ettiğini söyledi. Bakan Koca, "1834 hastamız yoğun bakımda. En çok hasta bulunan iller Ankara, İstanbul, Adana, Gaziantep ve Antalya" dedi.

Kahramanmaraş​'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan depremlerde yaralanan vatandaşlarımız, ambulans uçaklarla Türkiye'nin dört bir yanındaki hastanelere sevk edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca​, bu hastanede tedavi gören yaralı​ depremzedelerin sayısıyla alakalı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

9 bin 881 depremzedenin hastanede tedavilerinin devam ettiğini belirten Bakan Koca, 1.834 yaralının ise yoğun bakımda olduğunu söyledi. 

"İYİLEŞMELERİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ"

Bakan Koca paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"9 bin 881 depremzede​ hastamızın tedavisi yatırıldıkları hastanelerde halen devam ediyor... 1.834 hastamız yoğun bakımda. En çok hasta bulunan iller; Ankara, İstanbul, Adana, Gaziantep ve Antalya’dır. Her bir hastamıza tekrar şifa diliyorum. İyileşmeleri için elimizden geleni yapıyoruz."

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1636608316053782528

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...