Tgrt Haber

Hayalleri yarım kaldı: Motosiklet tutkunu çiftin ölümünde kahreden detay

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Aralık 2023 11:39 - Güncelleme : 31 Aralık 2023 11:43

Feci kaza evlilik hayalleri kuran gençleri hayattan kopardı. Motosiklet tutkunu çift ölüme beraber gitmişti. İkisi de aynı gün toprağa verildi.

Denizli​'de geçtiğimiz gün meydana gelen kazada; Hüseyin G. idaresindeki SUV araç ile 24 yaşındaki Fethi Berk kontrlündeki motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Berk, üst geçitten aşağı düşerken, arkasında bulunan Buse Nur Bostancı (18) ise motosikletle yola savruldu.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yapılan incelemelerde; Bostancı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Motosiklet sürücüsü Berk ise kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Kazaya karışan araç sürücüsüne yapılan alkol testinde Hüseyin G.’nin 1.14 promil alkollü olduğu ileri sürüldü. Gözaltına alınan sürücü Hüseyin G., yapılan işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı öğrenildi.

Hayalleri yarım kaldı: Motosiklet tutkunu çiftin ölümünde kahreden detay

GENÇ ÇİFT AYNI GÜN TOPRAĞA VERİLDİ

Ömürlerinin baharında hayatlarını kaybeden Buse Nur Bostancı ve Fethi Berk, aileleri ve sevenleri tarafından duygusal bir atmosferde defnedildi. Bostancı, Tavas ilçesindeki Ulukent Mezarlığı'na, Berk ise Pamukkale ilçesine bağlı Kayıhan Mezarlığı'na gömüldü.

Hayalleri yarım kaldı: Motosiklet tutkunu çiftin ölümünde kahreden detay

HAYALLERİ YARIM KALDI

Genç çiftin, hayatlarını birleştirmek üzere iş yeri açma planları yaptığı ve evlilik hayallerini gerçekleştirmek için hazırlıklar yaptıkları öğrenildi. Olay, genç yaşta kaybedilen hayatlara duyulan üzüntüyü artırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...