Tgrt Haber

HDP'den hadsiz Demirtaş tehdidi: Bu seçimde hesap soracağız

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
14 Nisan 2023 22:49 - Güncelleme : 15 Nisan 2023 02:41

Altılı masanın Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklayan HDP terör propagandalarına devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun "Osman Kavala'ya ve Selahattin Demirtaş'a özgürlük" vaatlerinden yüz bulan HDP Sözcüsü Esengül Demir, cezaevinde tutuklu bulunan Demirtaş için "hesap soracağız" dedi.

Altılı masanın Kemal Kılıçdaroğlu​'nu destekleyeceğini açıklayan HDP​, terör propagandasını sürdürüyor. Masa'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP​'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun"Demirtaş'ı serbest bırakacağız" vaadinden yüz bulan HDP Sözcüsü Esengül Demir, “terör örgütü üyesi olmak” ve “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak” suçundan tutuklanan Selahattin Demirtaş​ için tehditler savurdu.

"HESAP SORACAĞIZ"

Tutuklu bulunan ve 'siyasi yol arkadaşlarımız' diye tanımladığı terör iltisaklı kişileri 'unutmayacaklarını' ifade eden Demir, Selahattin Demirtaş için de "hesap soracağız" tehdidinde bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...