Tgrt Haber

HDP'li Filiz Koçali'den muhalefete mesaj: KCK'nın desteğini saklamaya gerek yok

02 May 2023 12:24 - Güncelleme : 02 May 2023 14:21

HDP'li Filiz Koçali, PKK'nın yayın organı Medya Haber'e yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'na verdikleri desteğe rağmen, yokmuş gibi davranılmalarına sitem ederek "Artık rahat olun. KCK'nın (PKK'nın) Kılıçdaroğlu'na verdiği destek çok önemli" dedi.

14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için geri sayım sürerken muhalefet cephesinde HDP​'den duyulan rahatsızlık, karşı tepki almaya başladı. Bu doğrultuda HDP'den daha önce destek açıklaması yaptıkları CHP​ lideri Kılıçdaroğlu​ ve 6'lı Masa​ temsilcilerine sitem geldi.

HDP VE KANDİL'DEN AÇIK DESTEK

HDP'li Filiz Koçali, terör örgütü PKK​'nın medya organı Medya Haber'de yaptığı açıklamada, kendileri ile kurdukları ortaklığı gizlememesi gerektiği yönünde açıklamalarda bulundu.

Koçali, "Muhalefetin de biraz rahat olması gerekiyor bu konuda. Bunun, suçmuş ya da kenardan destekmiş gibi algılanmaması lazım. Açık ve net durum var ortada. KCK'nın (PKK'nın) Kılıçdaroğlu'na ve HDP'ye verdiği destek çok önemli" ifadelerini kullandı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...