Tgrt Haber

Kızını kurtarmak istedi, kendisi de akıntıya kapıldı! Fotoğraf uğruna baba ve kız canlarından oldu

16 Nisan 2023 11:35 - Güncelleme : 16 Nisan 2023 11:41
Kızını kurtarmak istedi, kendisi de akıntıya kapıldı! Fotoğraf uğruna baba ve kız canlarından oldu

Bursa'da fotoğraf çektirmek isteyen E.Ç. dengesini kaybederek dereye düştü. Kızını kurtarmak isteyen baba M.B. de ardından dereye atlatı fakat o da akıntıya kapıldı. Baba ve kız olay yerinde hayatını kaybetti.

Bursa​'da dün öğlen saatlerinde fotoğraf çekilmek uğruna bir baba​ ve kız​ canından oldu. Osmangazi​ ilçesi Dağakça Mahallesi Şahinkaya mevkiinde Samsun'dan gelen babası M.B. (69) ile birlikte dere kenarına giden E.Ç., (38) fotoğraf çekinmek istedi. 

Kaplıkaya deresi kenarında fotoğraf çektirmek istediği sırada dengesini kaybeden kadın, akıntıya kapıldı. Suya düşen kızını kurtarmak isteyen baba da suya atladı.

BABA VE KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Baba ve kız akıntıya kapıldığını gören vatandaşlar, durumu arama kurtarma ekiplerine haber verdi. Bölgeye gelen AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri, baba ve kızının cansız bedenine ulaştı.

Sudan çıkartılan baba ve kızın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...