Tgrt Haber

'Hırsız kızlar' çetesi yakayı ele verdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Eylül 2023 16:45 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 17:08

İstanbul'da girdikleri ev ve işyerlerinden çok sayıda ziynet eşyası ve binlerce lira para çalan ‘hırsız kızlar’ çetesi yakayı ele verdi. Çetenin polis ekiplerine yakalanma anı kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbul​'da geçtiğimiz hafta Sarıyer​'de bir eve giren hırsızlar 10 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldılar. Gelen ihbar üzerine polis ekipleri çalışma başlatırken, hırsızlar bir sonraki gün Başakşehir​'deki başka bir evi soydu.

SUÇ DOSYALARI KABARIK ÇIKTI

Bu sırada bölgede çalışma yapan ekipler, şüphelileri fark edince kısa bir kovalamaca yaşandı. Şüpheliler​ yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alından şüphelilerin suç dosyaları kabarık çıktı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Çete üyesi Şeyma U.'nun 82, Ebru U.'nun 74, Ayşe Ç.'nin 23, Sedef T.'nin 1 ve Yazgül Ç.'nin ise 17 ayrı suç kaydının olduğu belirlendi. 17 ayrı hırsızlık​ olayına karıştıkları ortaya çıkan 5 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan kızların polise yakalandıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...