Tgrt Haber

Vatandaşlara "bay bay" diyerek kaçan hırsız kameralara yansıdı

Editör: Ahmet Polat / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Ağustos 2023 16:26 - Güncelleme : 26 Ağustos 2023 16:47

İstanbul Kağıthane'de hırsız bir aracın camını kırarak içeri girdi. Elektronik aletleri çalan hırsız balkondan tepki gösteren vatandaşlara "bay bay" hareketi yaptı. O anlar kameralara yansıdı.

İstanbul Kağıthane​'de bir hırsız​ aracın gözüne kestirdiği otomobilin camını kırıp içine girdi. Otomobilde bulunan elektronik eşyaları çalan hırsız vatandaşların bağırışlarına bay bay diyerek karşılık verdi. El salladıktan sonra olay yerinden kaçan hırsız kameralara yansıdı.

Kağıthane Sultan Selim Mahallesi’nde geçtiğimiz Çarşamba günü meydana gelen olayda, Almanya'dan İstanbul'a tatile gelen Samet Mutlu, evinin önüne otomobilini park ederek yukarıya çıktı. Sabah saatlerine doğru otomobille gelen hırsız, aracın camını kırıp içeri girdi ve elektronik parçaları sökmeye başladı.

Vatandaşlara "bay bay" diyerek kaçan hırsız kameralara yansıdı

BAY BAY

Bu sırada gürültüyü duyan mahalleli pencere ve balkonlardan hırsıza bağırarak tepki gösterdi. Tepki üzerine, hırsız çaldığı parçalarla araçtan çıkarak mahalleliye "bay bay" yaptı. Hırsız daha sonra geldiği otomobile binerek kayıplara karıştı. 

Polis, görüntülere yansıyan 4 hırsızı yakalamk için çalışma başlattı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...