Tgrt Haber

Gaziantep'te katliam gibi gece! Husumetli aileler arasında silahlı kavga: 3 ölü, 2 yaralı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İHA, AA
16 Ocak 2023 23:23 - Güncelleme : 16 Ocak 2023 23:31
Gaziantep'te katliam gibi gece! Husumetli aileler arasında silahlı kavga: 3 ölü, 2 yaralı

Gaziantep'te aralarında daha önceden husumet bulunan iki aile arasında kavga çıktı. Silahların çekildiği kavgada 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralındı.

Akşam saatlerinde Gaziantep​'te meydana gelen olayda iddiaya göre, aralarında husumet bulunan akraba Çeliktop ve Kıranşal aileleri arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Silahların çekildiği kavgada kurşunlar Uğur Çeliktop (33), Yılmaz Kıranşal (67), Kenan Kıranşal (38), Nigar Kıranşal (61) ile Leyla Çeliktop’a (58) isabet etti. 

3 KİŞİ ÖLDÜ, 1'İ AĞIR 2 KİŞİ YARALANDI 

Yaşanan silahlı kavga​ sonucunda kurşunların hedefi olan Uğur Çeliktop (33), Yılmaz Kıranşal (67) ve Kenan Kıranşal (38) olay yerinde hayatını kaybederken, Nigar Kıranşal ile Leyla Çeliktop ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Nigar Kıranşal'ın durumunun da kritik olduğu öğrenildi. 

CENAZELER ADLİ TIP KURUMUNA KALDIRILDI 

Katliam gibi kavgada hayatını kaybeden Uğur Çeliktop (33), Yılmaz Kıranşal (67) ve Kenan Kıranşal (38) cansız bedenleri olay yerinde tamamlanan incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenazelerin, sabah saatlerinde yapılacak otopsinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edileceği öğrenildi. 

Gaziantep'te katliam gibi gece! Husumetli aileler arasında silahlı kavga: 3 ölü, 2 yaralı

KATİL ZANLILARINI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI 

Öte yandan, 3 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın ardından kaçan katil zanlılarını yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince geniş çaplı çalışma başlatıldığı öğrenildi.

 

Kaynak: İHA, AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...