Tgrt Haber

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Telegram ve Discord zorbalığına geçit yok!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
08 Ekim 2024 19:07 - Güncelleme : 08 Ekim 2024 20:04
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Telegram ve Discord zorbalığına geçit yok!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Discord ve Telegram'daki paylaşımlara yönelik soruşturmada 2 çocuğun güvenlik güçleri tarafından muhafaza altına alındığı bildirildi...

İçişleri BakanıAli Yerlikaya​, Telegram​ ve Discord​ sosyal paylaşım platformlarında aktif olarak yer alan C31K isimli grup yöneticilerinden “Hz. Ebu Cehil” olarak adı geçen şahsın E.K. adlı çocuk olduğunun belirlendiğini paylaştı. "Arda Bateman" olarak adı geçen şahsın ise A.T adlı çocuk olduğu bilgisini veren Bakan Yerlikaya, çocukları cinsel istismara zorlayan zorbalarla, kadına şiddet eğiliminde olup kin ve nefret yayanlarla görülecek hesapları olduğunu söyledi. Bakan Yerlikaya, "Siber dünyanın hangi deliğine saklanırsanız saklanın, siber devriyelerimiz sizi tek tek bulup adalete teslim edecektir" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Telegram ve Discord zorbalığına geçit yok! - 1. Resim

Bakan Yerlikaya X hesabından yaptığı paylaşımda, "Ankara Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, Telegram ve Discord sosyal paylaşım platformlarında aktif olarak yer alan C31K isimli grup yöneticilerinden “Hz. Ebu Cehil” olarak adı geçen şahsın E.K. adlı çocuk olduğu belirlenmiş ve Ankara Emniyet Müdürlüğümüzün koordinasyonunda Zile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce muhafaza altına alınmıştır.

"Arda Bateman" olarak adı geçen şahsın ise A.T adlı çocuk olduğu belirlenmiş İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce muhafaza altına alınmıştır. İfadeleri psikolog eşliğinde Cumhuriyet Savcısı tarafından alınacaktır. Sosyal medyada, başta göz aydınlığımız yavrularımız ve gençlerimiz olmak üzere toplumumuzu sapkın düşünceleriyle zehirlemeye çalışanlara acımayacağız.  Çocuklarımızı cinsel istismara zorlayan zorbalarla, kadına şiddet eğiliminde olup kin ve nefret yayanlarla görülecek hesabımız var! Siber dünyanın hangi deliğine saklanırsanız saklanın, siber devriyelerimiz sizi tek tek bulup adalete teslim edecektir. 

Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki; kadına şiddet ve cinsel istismar gibi suçlara eğilimli olan suç odaklarıyla mücadelemiz her alanda devam edecektir.  Bizim zehir tacirleri ve sapkın düşünce akımları nedeniyle kaybedecek tek bir çocuğumuz, gencimiz, insanımız yoktur! İçişleri Bakanlığı olarak 600 bin personelimizle huzur ve güveni sağlamak için varız. Bundan geri adım atmayız!" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
YENİÇERİ 8 Ekim 2024 19:38

neye geçit yok bakanım gençler insanlıktan çıkmış bu Allah'ın belası sosyal medya yüzünden daha kaç masum ölecek neyi bekliyorsunuz Allah belasını versin bu avrupa uyum yasasının

Elif 8 Ekim 2024 19:14

Bu çocuklar belki de kötü niyetli değilmiş olabilirler ama internette dikkat etmenin önemini öğretmek lazım bence.

Sonraki Haber Yükleniyor...