Tgrt Haber

İki aile arasında çıkan kavgada kan aktı: 3 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Mart 2023 19:05 - Güncelleme : 26 Mart 2023 19:20
İki aile arasında çıkan kavgada kan aktı: 3 yaralı

İzmir'de iki aile arasında çıkan kavgada bıçak ve sopalar konuştu. İki tarafın birbirine acımazsızca saldırdığı kavgada, 3 kişi bıçaklanarak yaralandı.

İzmir’in Karabağlar​ ilçesinde öğle saatlerinde iki aile arasında çıkan kavgada kan aktı. Baba A.B. (66) ve oğlu Y.B. (27) kızlarının adını çıkardıkları öne sürülen H.M. (30) ile tartışmaya başladı.

Tartışmaya iki ailenin diğer fertlerinin de karışmasıyla olay kavgaya bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Kavgayı görenlerin durumu hemen ekiplere bildirmesi üzerine olay yerinde polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde çıkan kavgada bıçakla yaralanan A.B., Y.B. ve ismi öğrenilmeyen kişinin hayati tehlikesi olmadığı belirlendi.

Meydana gelen olayda bıçaklanarak ve darp neticesinde yaralanan kişiler tedavi amaçlı bölgedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Öte yandan, iki ailenin de Suriye uyruklu olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...