Tgrt Haber

Konya'da silahlı kavga! Arazi anlaşmazlığı çatışmaya dönüştü: 2 ölü, 1 ağır yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Mart 2023 09:31 - Güncelleme : 23 Mart 2023 10:00

Konya'da arazi anlaşmazlığı sonucu çıkan kavgada silahlar konuştu. Çatışmada yaralanan 3 kişiden 2'si, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Konya​'da gece saatlerinde arazi yüzünden kavga​ çıktı. Silahların patladığı kavagada 2 kişi öldü, bir kişi yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre; olay Ereğli​ ilçesine bağlı Hortu Mahallesi'nde meydana geldi. Arazi anlaşmazlığı​ kavgasında 3 kişi silahla yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılırken, Ali D. ve Engin Y. hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

BİR ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Yaralılardan durumu ağır olan Samet G. ise Konya’ya sevk edildi. Yaralıların hastaneye getirilmesinin ardından çok sayıda yaralı yakını hastaneye akın etti. Polis ve jandarma ekipleri hastane çevresinde güvenlik tedbirlerini artırdı. Olayla ilgili bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...