Tgrt Haber

İliç'te işçilerin aranmasına devam ediliyor: Maden sahasında son durum görüntülendi

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Şubat 2024 11:05 - Güncelleme : 23 Şubat 2024 11:06

Erzincan'da altın madeninde yaşanan toprak kayması sonrası göçük altındaki 9 işçilerin aranmasına yeniden başlandı. Bakan Alparslan Bayraktar, maden sahasının son durumunun videosunu paylaştı.

Erzincanİliç​'teki maden sahasında yeniden toprak kayması​ riski nedeniyle ara verilen işçileri arama çalışması devam ediyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar​, Erzincan’ın İliç ilçesindeki maden sahasında yaşanan toprak kayması sonrasında heyelan riski olan toprak kütlesine müdahale çalışmalarının başladığını duyurdu.

İliç'te işçilerin aranmasına devam ediliyor: Maden sahasında son durum görüntülendi - 1. Resim

Erzincan'ın İliç ilçesinde 13 Şubat tarihinde bir maden ocağında meydana gelen toprak kaymasında göçük altında kalan 9 işçi için arama çalışmalar çalışmaları heyelan riski nedeniyle durdurulmuştu. Sahada heyelan riskini ortadan kaldırmak için çalışmalar sürerken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Heyelan riski olan toprak kütlesine müdahale çalışmalarımız hızla devam ediyor” notuyla maden sahasının içerisindeki çalışmalardan görüntü paylaştı. Paylaşılan görüntülerde maden sahasının içerisinde hummalı bir çalışmanın olduğu görüldü.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...