Tgrt Haber

İmamın aracına benzin döktü, ateşe verdi! Alevler camiye de sıçradı

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Ekim 2023 12:12 - Güncelleme : 26 Ekim 2023 12:14
İmamın aracına benzin döktü, ateşe verdi! Alevler camiye de sıçradı

Kırşehir'de akli dengesi yerinde olmayan bir kişi imamın otomobiline benzin dökerek yaktı. Kısa sürede küle dönen otomobilin ardından alevler camiye ve lojmana da sıçradı. Çıkan yangın mahalle sakinleri tarafından güçlükle söndürüldü.

Kırşehir​'de akli dengesi yerinde olmayan bir kişi önce imamın aracına benzin döktü, sonra ateşe verdi. Yanan araç kısa sürede otomobili küle çevirirken alevler camiye ve lojmana da sıçradı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, olay Kaman ilçesi Demirli Mahallesi'nde meydana geldi. Yeni Cami imamı İ.İ.'ye ait olan otomobil​, kaldığı lojmanda akli dengesi yerinde olmayan bir kişi tarafından benzin dökülerek yakıldı. 

İmamın aracına benzin döktü, ateşe verdi! Alevler camiye de sıçradı

ALEVLER CAMİYE DE SIÇRADI

Çıkan yangında otomobil kullanılamaz hale gelirken, alevler cami ve lojmana da sıçradı. Cami ve lojman hasar gördü. Kundaklama faaliyetine ilişkin inceleme başlatan jandarma ekipleri, otomobili ateşe veren şüpheli M.B.'yi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan M.B.'nin akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi. 

Mahalle sakinleri ise gece saatlerinde bir ses duyduklarını ve yanan bir otomobili birlikte söndürdüklerini belirtti. 

Olaya ilişkin inceleme sürüyor. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...