Tgrt Haber

Yangın çıkarıp intihar etmek isteyen adam tekme tokat dövüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Haziran 2023 09:58 - Güncelleme : 07 Haziran 2023 10:22

İstanbul'da bir adam, doğalgazı açıp evini yakarak intihar etmeye çalıştı. Adama sinirlenen site sakinleri kendisi tekme tokat dövdü. O anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

İstanbul​'da dün akşam saatlerinde filmleri konu olacak bir olay meydana geldi. Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan lüks bir sitede yaşayan adam,intihar​ etmek için kaldığı dairenin doğalgazını açarak ateşe verdi.

Kısa sürede için alevlerin büyüdüğü evden yoğun duman yükselmeye başladı. İntihar etmek isteyen adam, kendi evinin balkonundan ilk önce alt kattaki dairenin balkonuna atladı. Daha sora da yere atlayarak kurtulmaya çalıştı.

Atladıktan sonra olay yerinden kaçmak isteyen adam, site​ sakinleri tarafından yakalandıktan sonra tekme tokat dövüldü. Çıkan yangın​ itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken şahıs ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

DAYAK YEDİĞİ ANLAR KAMERADA

Şahsın daha önce de birden fazla olay çıkardığı öğrenilirken yaşanan o anlar çevredeki bir cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...