Tgrt Haber

İşçilerin kaldığı binada yangın: Köylüler seferber oldu, kapıyı balyozla kırdılar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Aralık 2023 23:57 - Güncelleme : 03 Aralık 2023 00:16
İşçilerin kaldığı binada yangın: Köylüler seferber oldu, kapıyı balyozla kırdılar

Bartın'da işçilerin kaldığı atıl okul binası alevlere teslim oldu. Alevleri gören köylüler, işçileri kurtarmak için kapı ve pencereleri balyozla kırdı. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Burdur​'un Ulus​ ilçesinin Eldeş köyünde meydana gelen olayda; atıl halde bulunan ve son dönemde enerji nakil hatlarını yenileyen taşeron firma işçilerinin kaldığı eski okul binasında henüz bilinmeyen bir nedenle alevlere teslim oldu.

Alevler kısa sürede binayı sararken, yükselen dumanlar ise köyde paniğe neden oldu. Bahçe hortumuyla yangını söndürmeye çalışan köylüler, itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi.

KÖYLÜLER BALYOZLA KAPIYI KIRDI

İşçilerin içeride olduğunu düşünen köylüler, içeriden ses alamaması üzerine ise ellerine balyozları alarak, binaya girmeye çalıştı. Demir dış kapıyı ve camları balyozla kıran köylüler, içeride bulunan biri olmadığını tespit edince rahat nefes aldı.

BİNA BÜYÜK HASAR ALDI

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin de müdahale ettiği yangın​ söndürülürken, okul binası ise büyük hasar gördü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken, ilçe merkezine gitmek için evden çıkan işçilerin, sobayı söndürmeden ayrıldıkları ileri sürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...