Tgrt Haber

İşe giderken kafasından vuruldu! Korkunç cinayetin detaylar ortaya çıktı: Meğer 1 yıl önce...

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Eylül 2024 11:17 - Güncelleme : 27 Eylül 2024 11:32
İşe giderken kafasından vuruldu! Korkunç cinayetin detaylar ortaya çıktı: Meğer 1 yıl önce...

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir saldırgan, kaldırımda yürüyen Erol Korkmaz'ı silahla vurarak katletti. Yakalanan zanlının Korkmaz'ı bir yıl önce de bıçakladığı ve 4 ay cezaevinde kaldığı ortaya çıktı.

Sakarya​'nın Hendek​ ilçesi Abdurrahman Gürses Caddesi'nde yaşanan korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı. İşe gitmek için sabah saatlerinde yola çıkan 36 yaşındaki Erol Korkmaz, silahlı saldırıya uğradı. Başından ve bacağından vurularak ağır yaralanan Korkmaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşanan korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı. 

CİNAYET​ ANI KAMERADA 

Korkmaz'ın silahlı saldırıya uğradığı anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, saldırganın duvarın arkasına saklandığı, Korkmaz'ın yaklaşmasıyla bulunduğu yerden çıkarak ateş etmeye başladığı ve daha sonra olay yerinden kaçtığı görüldü.İşe giderken kafasından vuruldu! Korkunç cinayetin detaylar ortaya çıktı: Meğer 1 yıl önce... - 1. Resim

BİR YIL ÖNCE BIÇAKLAMIŞ 

Polis ekipleri tarafından cinayeti işleyen şüphelinin C.Y. olduğu belirlendi. Gözaltına alınan C.Y., polis merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının, bir yıl önce de Erol Korkmaz'ı bıçaklayarak yaraladığı ve 4 ay cezaevinde kaldığı ortaya çıktı.İşe giderken kafasından vuruldu! Korkunç cinayetin detaylar ortaya çıktı: Meğer 1 yıl önce... - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cem27 Eylül 2024 12:37

Bu kadar vahşet nasıl olur böyle, insanlık nerede ya? Haksızlıklar karşısında vicdanım hepimizde sızlıyor.

Sonraki Haber Yükleniyor...