Tgrt Haber

İstanbul sağanağa teslim! Sokaklar göle döndü, hayat felç oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ağustos 2024 11:31 - Güncelleme : 27 Ağustos 2024 13:15

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günler öncesinden uyardığı sağanak yağış İstanbul'da etkisin gösterdi. Megakentte sokaklar göle döndü. Vatandaşların yaşadığı zor anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) günler öncesinden İstanbul​ için sağanak yağış​ uyarısı yapmıştı. MGM​'nin uyardığı sağanak yağış​ öğle saatlerine doğru etkisini gösterdi.

İstanbul sağanağa teslim! Sokaklar göle döndü, hayat felç oldu - 1. Resim

SOKAKLAR GÖLE DÖNDÜ

Avrupa yakasında etkili olan sağanak yağış sonrası sokaklar göle döndü. Hayatın felç olduğu megakentte, sağanak yağış nedenle bazı vatandaşlara zor anlar yaşadı.

İstanbul sağanağa teslim! Sokaklar göle döndü, hayat felç oldu - 2. Resim

Öte yandan, etkili olan sağanak yağış nedeniyle E5 Karayolu​'nda oluşan su birikintileri nedeniyle de sürücüler güçlükle ilerledi.


İSTİKLAL CADDESİ GÖLE DÖNDÜ

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle İstiklal Caddesi göle döndü.
 
İstanbul sağanağa teslim! Sokaklar göle döndü, hayat felç oldu - 3. Resim
 

GÜLHANE PARKI SULAR ALTINDA 

İstanbul’da sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla etkili olan sağanak yağış Fatih’te de etkisini gösterdi. Sağanak yağış nedeniyle Gülhane Parkı'nın girişi sular altında kaldı. Kısa süreli etkili olan sağanak yağış nedeniyle yollar su ile kaplanırken, bazı araçların güçlükle ilerlediği görüldü.

İstanbul sağanağa teslim! Sokaklar göle döndü, hayat felç oldu - 3. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...