Tgrt Haber

İstanbul Valiliği saat vererek uyardı: Kuvvetli geliyor, dikkat olun

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
26 Haziran 2023 14:10 - Güncelleme : 26 Haziran 2023 16:56
İstanbul Valiliği saat vererek uyardı: Kuvvetli geliyor, dikkat olun

Sabah saatlerinde güneşli olan hava yerini kara bulutlara bıraktı. İstanbul Valiliği, önümüzdeki 4 saat içinde İstanbul’da kuvvetli yağışın etkili olacağını açıkladı.

İstanbul​'da akşam saatlerine dikkat çeken Meteoroloji Genel Müdürlüğü​'nün sağanak uyarısının ardından İstanbul Valiliği'nden de kritik bir uyarı geldi. Sabah saatlerinde güneşli olan hava ise yerini kara bulutlara bıraktı. 

Meteoroloji'den yapılan uyarıda, "Önümüzdeki 4 saat içinde İstanbul Avrupa yakası, Tekirdağ'ın doğusu ve Kırklareli çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.

Ani sel​, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

4 SAAT İÇİNDE BAŞLAYACAK

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Önümüzdeki 4 saat içinde İstanbul Avrupa yakası (Çatalca, Silivri, Arnavutköy ve Büyükçekmece), çevrelerinde sağanak yağışların yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...