Tgrt Haber
Gündem - Gündem
46 dakika önce

Sosyal medyada tuzağa düştü! 'Amerikan ordusunda askerim' diyen kişi tarafından dolandırıldı

Hatay'da 34 yaşındaki Hilal Hüner dolandırıcıların tuzağına düştü. Sosyal medyada tanışıp sohbet ettiği kişi 'Maria Miles' ismiyle kendini Amerikan ordusunda görevli çavuş olarak tanıtarak 24 bin 321 TL dolandırıldı.
Gündem - Gündem
1 saat 13 dakika önce

FETÖ'nün TSK yapılanmasına eş zamanlı operasyon! Gözaltılar var

FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetlerindeki yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, İzmir merkezli 12 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan baskınlarda, aralarında muvazzaf asker ve askeri öğrencilerin de bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı.
 - Kadın öğretmenden erkek öğrencisine istismar
1 saat 37 dakika önce

Kadın öğretmen, 14 yaşındaki erkek öğrencisini istismar etti! Savunması herkesi şoke etti

İstanbul Gaziosmanpaşa'da özel bir okulda İspanyolca öğretmeni olarak görev yapan bir öğretmen, 14 yaşındaki erkek öğrencisini evine götürerek cinsel istismarda bulundu. Olayın ortaya çıkmasıyla öğretmenin yaptığı savunma akıllara durgunluk verdi.
Gündem - Gündem
1 saat 44 dakika önce

Kız meselesinde kan aktı! Yeni sevgili ve eski sevgili birbirine girdi: 1 ölü

Adana'da bir kızın eski ve yeni sevgilisi buluşup kavga etmeye başladı. İki tarafın arkadaşlarının da karıştığı kavgada 20 yaşındaki bir genç, göğsüne aldığı bıçak darbelerinin ardından hayatını kaybetti. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Gündem - Gündem
2 saat 48 dakika önce

İntihar eden Kübra Aykut'un aylar önce paylaştığı videoya düştüğü not şoke etti! "Eğer bir gün bana bir şey olursa..."

İstanbul Sultanbeyli'de oturduğu lüks sitedeki evinin balkonundan atlayarak intihar eden sosyal medya fenomeni Kübra Aykut'un aylar önce çektiği videoya düştüğü not dikkat çekti. Videoda ise Aykut'un eğlendiği anların yer aldığı görüldü.
Gündem - Gündem
2 saat 54 dakika önce

Mevsimin ilk karı düştü! Cilo Dağları'ndan meraklandıran görüntüler

Ülke genelinde sıcak havaların tekrar geleceği tahmin edilirken mevsimin ilk karı düştü. Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Türkiye'nin 2. zirvesi olan Cilo Dağları'na kar yağdı.
 - Arkadaşını çekiçle öldürüp evi ateşe verdi!
3 saat 24 dakika önce

Arkadaşını çekiçle öldürüp evi ateşe verdi! Eğlence mekanında yakalandı: "Son gecemde güzel vakit geçirmek istedim"

Ankara’da evine gelen arkadaşını öldürüp daha sonra evi ateşe vererek yangın süsü verip kaçan katil eğlence mekanında yakayı ele verdi. Zanlının ilk ifadesinde, “Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim” dediği ortaya çıktı.
Gündem - Gündem
4 saat 12 dakika önce

Tefecilere 58 ilde büyük operasyon! Çok sayıda kişi yakalandı

Bakan Yerlikaya 58 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik mali suç örgütlerine düzenlenen “Kuyu-28” operasyonlarında 160 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
 - Sonbahara kısa bir mola
6 saat 33 dakika önce

Sonbahar havasına kısa bir mola! Meteoroloji yeni raporunda müjdeyi verdi

Türkiye eylül ayına serin ve yağışlı bir şekilde giriş yapmıştı. Tam da güz mevsiminin girişinin habercisi olan ekinoksta havalar tam tersi şekilde değişti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı 24 Eylül Salı hava raporuna göre beklenen sıcaklıklar geri döndü. Yağışa bir süre ara veriliyor, iç ısıtan yazı hatırlatan sıcaklıklar geri geliyor. İşte il il hava durumu raporu...
 - Gece yarısı ürküten deprem
7 saat 46 dakika önce

Son dakika | Balıkesir'de deprem oldu! Çevre illerden hissedildi

Son dakika: Balıkesir merkezli 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Çevre illerde de hissedilen sarsıntı sonrası AFAD'dan açıklama geldi. Sarsıntının saati 04.20 olarak bildirildi. Kandilli Rasathanesi depremi 4.1 olarak açıkladı. Sarsıntıdan 5 dakika sonra bir deprem daha kaydedildi.
 - Yeni bir sayfa vurgusu
8 saat 46 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de dikkat çeken açıklama: Yeni bir sayfa açıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'li ve Türk iş insanlarıyla buluştuğu toplantıda iki ülkenin arasındaki işbirliklerine değindi. F-16 modernizasyon projesinde yeni bir sayfa açıldığını belirten Erdoğan engelin kalıcı biçimde kaldırılmasını istedi.
Gündem - Gündem
9 saat 24 dakika önce

Alkollü sürücü bir anda kendini asılı kalmış halde buldu

Amasya'da alkollü bir sürücü trafiğe kapalı alana girerek bir anda asılı kaldı. Yanında üç arkadaşıyla kaza geçiren şoförün o anları kameraya yansıdı.
Gündem - Gündem
11 saat 43 dakika önce

Polis Şeyda Yılmaz'ın şehit olduğu yerde toplandılar

Ümraniye'de Yunus Emre Geçti tarafından şehit edilen Şeyda Yılmaz için vatandaşlar olay yerinde toplandı. Polise yapılan saldırıyı protesto edenler 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları attı.
Gündem - Gündem
11 saat 50 dakika önce

Tekirdağ’da OSB'de yangın paniği: Kimyasal madde sönmek bilmedi!

Tekirdağ’da OSB'de bırakılan kimyasal madde yangına neden oldu. Kimyasal madde olması sebebiyle sönmeyen yangın, çevreye daha fazla yayılmadan kumla boğma yöntemi ile kontrol altına alınmaya çalışıldı.
Gündem - Gündem
11 saat 56 dakika önce

THY ve Pegasus'tan sefer iptali kararları: İstanbul'dan uçuşlar olmayacak

THY ve Pegasus Hava Yolları İstanbul'dan Beyrut'a gidecek seferleri iptal etti. İsrail'in Lübnan'a saldırıları bölgeye ziyareti olumsuz duruma getirdi.
 - Bir kadın cinayeti daha
12 saat 25 dakika önce

Bir kadın cinayeti daha! Uzaklaştırma kararı alıp eve çağırdı, boğularak öldürüldü

Manisa'da 39 yaşındaki Seda Eller boşanma davasına bir hafta kala boğularak öldürüldü. Eşinden eşyalarını eve gelip almasını isteyen kadın çıkan kavga sırasında öldürüldü. Çiftin iki çocuğu olduğu öğrenildi.
Gündem - Gündem
12 saat 41 dakika önce

Adıyaman’da 19 yaşındaki genç yürüdüğü sokakta silahla vurularak öldürüldü!

Adıyaman’da sokakta yürüdüğü esnada silahla vurulan 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Gündem - Gündem
13 saat 30 dakika önce

Van'da dev operasyon: Piyasa değeri 66 milyon lira olan 22 kilogram külçe altın ele geçirildi!

Van'da 22 kilogram külçe altın ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan bir şüpheli hakkında işlem başlatıldı.
 - Yunanistan tarafına kritik uyarı
14 saat 16 dakika önce

Son dakika | Ali Yerlikaya'dan Yunan bakanla kritik görüşme: Yunanistan Ege'de burnumuzun dibine kadar girdi!

Son dakika: Yunanistan tarafının Ege Denizi'nde kıyıya çok yakın bir seviyede yaptığı ihlaller sonrası İçişleri Bakanlığı harekete geçti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yunan Bakan ile yaptığı görüşmesinde Yunanistan'ın Bodrum ve Datça'da yaptığı ihlallerin kabul edilemez olduğunu belirterek duyulan rahatsızlığı vurguladı. İşte görüşmeden kritik detaylar...
 - "Bölge kaosa gidiyor"
15 saat 10 dakika önce

Dışişleri Bakanlığından İsrail'in Lübnan saldırısına tepki: Bölgeyi kaosa sürükleme çabası

Son dakika: Dışişleri Bakanlığı İsrail'in Gazze'deki çatışmayı Lübnan'a taşıyan saldırılarına ilişkin açıklama yayınladı. İsrail'in tüm bölgeyi hedef aldığına dikkat çekilen açıklamada bunun yeni bir aşama olduğu belirtildi.
Sona Git