Tgrt Haber

İstanbul'da esnafının sağanakla imtihanı: Biriken suyu fırçayla temizlediler

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Nisan 2023 09:55 - Güncelleme : 26 Nisan 2023 10:14

İstanbul'da dün akşam saatlerine doğru etkisini bir anda gösteren sağanak ve fırtına, esnafa zor anlar yaşattı. Esnaflar kaldırımda biriken suyu fırçayla temizledi. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) İstanbul​ için günler öncesinden uyarılarda bulunduğu sağanak​ dün akşam saatlerinde itibaren etkisini gösterdi. Gece saatlerinde şiddetini artıran yağmur​ sabah saatlerinde de devam etti. İstanbul'da sağanaktan en fazla etkilenenlerin başında tabi ki de yine esnaf​ var...

RÖGAR KAPAKLARINI AÇTILAR

Bir anda bastıran yağmurla birlikte Beyoğlu Perşembe Pazarı'nda kaldırımlar suyla doldu. Esnaf da rögarların tıkması üzerine harekete geçerek kapakları açtı.

FIRÇAYLA KALDIRIMI TEMİZLEDİ

Esnaf, bir yandan da suyun dükkanlarına dolmaması için fırçayla kaldırımı temizledi. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise zor anlar yaşadı. Yağışlar süreceği ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...