Tgrt Haber

İstanbul’da iki kız kardeş sokak ortasında önce taciz sonra dayak yedi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Ekim 2022 11:24 - Güncelleme : 19 Ekim 2022 11:32

İstanbul’da çalıştığı gece kulübünden çıkarak arkadaşlarına gitmek için taksiyle Kağıthane’ye gelen iki kız kardeşe araçla yolda geçen bir şahıs sözlü tacizde bulundu. Kızların tepki gösterdiği şahıs daha sonra iki kız kardeşi dövdü daha sonra ise cep telefonu gasp ederek kaçtı.

İstanbul’da sabahın erken saatlerinde meydana gelen olayda Yeliz Sarıgül Kılıç ile ablası Elif Kılıç sokak ortasında  dehşeti yaşadı. Nişantaşı’nda bulunan işletmeciliğini yaptığı gece kulübünden dönen genç kardeşler sabaha karşı bindikleri taksiden Kağıthane’de indi. Daha sonra arkadaşlarına gitmekten vazgeçen iki kardeş kaldırımda yürümeye başladı.

ÖNCE TACİZ SONRA GASP

Bu sırada otomobille seyreden genç bir şahıs Beşiktaş’taki evlerine dönmek için taksi bekleyen kızlara sözlü  tacizde bulundu. Kızların karşılık vermesi üzerine şahıs araçtan inen tacizci Yeliz Sarıgül Kılıç’a saldırdı. Neye uğradığını şaşıran genç kız, şahıs tarafından yumruk ve tekmelerle dövüldü. Kız kardeşlerin çığlık çığlığa kaldığı olayda saldırıya uğrayan Kılıç bayılarak yere düştü. Elif Kılıç cep telefonuyla saldırganı ve aracını görüntülemek istediği sırada şahıs bu sefer cep telefonu gasp ederek olay yerinden kaçtı.

20 DİKİŞ ATILDI

Olayın ardından kanlar içinde kalan genç kardeşlerden Yeliz Sarıgül Kılıç’ın dudağına burada, 20 dikiş atılırken hem kendisinin hem de ablasının vücutlarındaki çeşitli yerlerine ise pansuman yapıldı. Yaşadıkları dehşetin şokunu atlatan kızlar daha sonra polis merkezine giderek şikayette bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...