Tgrt Haber

İstanbul'a mevsimin ilk karı düştü! Yollar, parklar beyaza büründü

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
19 Kasım 2023 07:41 - Güncelleme : 19 Kasım 2023 09:22

Çatalca'da etkili olan kar nedeniyle TEM otoyolunun bir kısmı ve yol kenarı beyaz örtüyle kaplandı. Ümraniye, Beykoz, Çekmeköy, Üsküdar ve Kartal bölgelerinin yüksek kesimlerinde de kar başladı.

Hava sıcaklığındaki ani düşüşün ardından İstanbul’da bazı bölgelerde kar yağışı başladı. Megakent'in özellikle yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının, pazar gününe denk gelmesi nedeniyle trafikte bir aksama yaşanmadı.

İstanbul'da kar yağışı başladı! Otoyol beyaza büründü

Çatalca'da etkili olan kar nedeniyle TEM otoyolunun bir kısmı ve yol kenarı beyaz örtüyle kaplandı.

İstanbul'da kar yağışı etkili oldu

Ümraniye, Beykoz, Çekmeköy, Üsküdar ve Kartal bölgelerinin yüksek kesimlerinde de kar başladı. Ümraniye'de ana yollarda kar beyaz örtü oluşturdu.

İstanbul'da kar yağışı başladı

ÇAMLICA'DA KAR İZLEME YOĞUNLUĞU

Diğer yandan kar yağışını izlemek için araçlarıyla Büyük Çamlıca Tepesi'ne çıkmak isteyen vatandaşlar zor anlar yaşadı. Tepeye çıkan yokuşlarda kar örtüsü oluşurken, bazı araçlar da yol kenarında bekledi. Ümraniye'de ana yollarda kar beyaz örtü oluşturdu. Yağış aralıklarla şiddetli rüzgarla birlikte etkisini sürdürüyor. 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...