Tgrt Haber

İstanbul'da şafak saatinde uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı kararı var

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Nisan 2023 07:56 - Güncelleme : 11 Nisan 2023 08:19

Son dakika haberi: İstanbul'da Emniyet Müdürlüğü bağlı polis ekipleri sabahın erken saatlerinde uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon gerçekleştirildi. Belirlenen adreslere yapılan operasyonda ekipler bir miktar uyuşturucu ele geçirirken, şüphelileri de gözaltın aldı.

Uyuşturucu​ operasyonlarına bir yenisi İstanbul​'da eklendi. Emniyet Müdürlüğü sabahın erken saatlerinde Avrupa Yakası​'nda önceden belirlenen adreslerde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon​ düzenlendi. Özel Harekat Polisleri ekiplerinin de destek verdiği operasyon kapsamında belirlenen adreslerde belli miktar uyuşturucu ele geçirilirken bazı şüpheliler de gözaltına alındı.

Narkotik dedektör köpekleriyle detaylı arama yapılan adreslerde şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...