Tgrt Haber

Korkunç olay: Uyuşturucu bağımlısı çift ölen 2 aylık bebeklerini bir hafta fark edemedi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Nisan 2023 13:28 - Güncelleme : 10 Nisan 2023 13:33

Son dakika haberi: Adana’da bir hafta önce ölen 2 aylık bebek morga kaldırılırken uyuşturucu bağımlısı olan anne ve babanın çocuklarının öldüğünü fark etmediği ortaya çıktı. Gözaltına alınan anne tutuklanırken baba ise her yerde aranıyor.

Adana’nın Seyhan​ ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre Suat ve Ayşegül T. çiftinin yaşadığı evden kötü kokular gelmesi üzerine komşuları durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İddiaya göre uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen çiftin 2 aylık kız bebeklerinin bir hafta önce hayatını kaybettiği belirlendi. Çiftin çocuklarının öldüğünü fark etmediği ortaya çıktı.

ANNE TUTUKLANDI, BABA ARANIYOR

Bebeğin cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırılırken evde bulunan anne gözaltına alındı. Evde olmayan baba ise polis tarafından aranmaya başlandı. Gözaltına alınan kadının ifadesinde bebeğin öldüğünü polis gelince fark ettiklerini söylediği öğrenildi. Anne ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...