Tgrt Haber

İstanbul'da yağmur etkisi: Trafik yoğunluğu yüzde 65'e ulaştı

28 Mart 2023 09:35 - Güncelleme : 28 Mart 2023 09:59

İstanbul'da yağışlı havanın etkisiyle birlikte Kadıköy D-100 karayolu üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik yer yer durma noktasına geldi. İBB verilerine göre trafik yoğunluğu yüzde 65 olarak ölçümlendi.

İstanbul​ mart ayının son günlerini de yağmurla sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün günler öncesinde uyarıda bulunduğu Megakent'te gece saatlerinde etkisini artıran sağanak yağış sabahın ilk ışıklarında da sürdü. Okula ve işe gitmek için yola çıkanlar da yağmur​ nedeniyle oluşan trafiğe takıldı.

İstanbul'da yağmur etkisi: Trafik yoğunluğu yüzde 65'e ulaştı

YOĞUNLUK YÜZDE 65'E ULAŞTI

Kadıköy D- 100 karayolu üzerinde trafik​ yoğunluğu oluştu. Uzun araç kuyrukları oluşan trafik, zaman zaman durma noktasına geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) verilerine göre trafik yoğunluğu yüzde 65 olarak ölçümlendi.

BU İLÇELER DİKKAT!

Esenyurt​, Avcılar, Başakşehir, Beylikdüzü ve Eyüp’te yağışların şiddetli olacağını ifade eden uzmanlar yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...