Tgrt Haber

İstanbul'da korkunç kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
03 Mart 2024 12:59 - Güncelleme : 03 Mart 2024 12:59
İstanbul'da korkunç kaza: 2 ölü, 4 yaralı

İstanbul Avcılar'da zincirleme trafik kazası meydana geldi. 3 aracın karıştığı kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

İstanbul'da TEM Otoyolu​ korkunç bir kazanın adresi oldu. Avcular ilçesine bağlı Tahtakale Mahallesi mevkiinde S.B. yönetimindeki kamyonet, O.C.D. idaresindeki hafif ticari araç ile M.Y'nin kullandığı hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası​ meydana geldi.

Araçlarda bulunan şahıslardan A.O.G. kaza yerinde hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle trafik bir süre aksadı.

İstanbul'da zincirleme kaza: 2 ölü, 4 yaralı - 1. Resim

HASTANEDE CAN VERDİ

Hafif ticari araçta sıkışan sürücü O.C.D. ile 2 kişi itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla bulundukları yerden çıkarıldı. Sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırılan sürücülerden O.C.D. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...