Tgrt Haber

İstanbullular dikkat! Valilik açıkladı: Bazı metro istasyonları ve füniküler hattına geçici kapatma!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
30 Haziran 2024 08:09 - Güncelleme : 30 Haziran 2024 10:15
İstanbullular dikkat! Valilik açıkladı: Bazı metro istasyonları ve füniküler hattına geçici kapatma!

İstanbul Valiliği, yasağa rağmen Taksim'de düzenlenmesi planlanan yasa dışı yürüyüş öncesi önemli bir karara imza attı. Buna göre, bu saat 10.00 itibarıyla Taksim-Kabataş füniküler hattı ile Şişhane ve Taksim metro istasyonları işletmeye kapalı olacak.

Taksim Meydanı’nda bugün düzenlenmek istenen yasa dışı yürüyüş nedeniyle güvenlik önlemleri artırıldı. Bu kapsamda bazı metro istasyonları ile füniküler hattı geçici olarak çalışmayacak

Konuya ilişkin açıklama İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Metro İstanbul'dan geldi. Yapılan açıklamada bugün saat 10.00 itibarıyla M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattının Taksim ve Şişhane istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş füniküler hattının işletmeye kapalı olacağı duyuruldu.

TAKSİM MEYDANI'NDA SIKI ÖNLEM

Metro İstanbul’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Araçlarımız Taksim ve Şişhane istasyonlarında durmayarak seferine devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Taksim Meydanı ve çevresinde dün olduğu gibi bugün de sıkı güvenlik önlemleri alınmış durumda. Meydan polis barikatlarıyla kapatılırken bölgeye gelen yayalardan alternatif güzergahları kullanmaları isteniyor.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...