Tgrt Haber

Mersin'de yangın faciası: Çok sayıda can kaybı var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Nisan 2023 10:48 - Güncelleme : 20 Nisan 2023 11:00
Mersin'de yangın faciası: Çok sayıda can kaybı var

Mersin'de mobilya atölyesinde başlayan yangın 2 atölyeye daha sıçradı. Yangında bir itfaiye eri hayatını kaybederken, kayıp 4 işçiden 3'ünün de cansız bedeni bulundu.

Mersin​'de dün akşam saatlerinde mobilya atölyesinde çıkan yangın faciaya dönüştü. Bölgedeki başka atölyelere de sıçrayan yangında çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre; merkez Akdeniz ilçesi Sanayi Sitesindeki bir mobilya atölyesinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki diğer atölyelere de sıçradı. Yanıcı maddelerin yoğunluğu nedeniyle söndürme çalışmalarının güçlükle yapıldığı yangına, Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerinin yanı sıra Emniyet Müdürlüğünün Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları da (TOMA) müdahale etti.

ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR

Gece geç saatlerde kontrol altına alınabilen yangınla ilgili süren soğutma çalımları sırasında bir itfaiye eri hayatını kaybetti.

Ayrıca, kayıp olduğu değerlendirilen 4 kişiye ulaşmak için çalışmalara devam edildi. Bugün sabahtan itibaren yapılan çalışmalarda 4 işçiden 3'ünün cansız bedenine ulaşıldı. Ekiplerin diğer kişinin bulunması için de çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Mersin'de yangın faciası: Çok sayıda can kaybı var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...