Tgrt Haber

Kahreden izin detayı: İstiklal Caddesi’ndeki hain saldırıda baba-kız hayatını kaybetti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sabah
14 Kasım 2022 07:43 - Güncelleme : 14 Kasım 2022 07:59
Kahreden izin detayı: İstiklal Caddesi’ndeki hain saldırıda baba-kız hayatını kaybetti

Son dakika haberi: İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı saldırı sonucunda 6 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerden birinin de ailesi ile Adana’dan İstanbul’a gelen küçük Ecrin ve babası olduğu öğrenildi. Ecrin ve babasından geriye gözlerinin içinin güldüğü fotoğraflar kaldı.

İstanbul​ Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi​ üzerinde meydana gelen patlamada 6 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 81 kişi ise yaralandı.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu saldırganın  gözaltına alındığı ifade etti. Hayatını kaybedenlerin arasında baba-kız  Yusuf Meydan ve küçük kızı Ecrin Meydan’ın da olduğu öğrenildi.  Hayatını kaybeden baba ve kızdan geriye ise sadece birbirlerine gülerek baktıkları fotoğraflar kaldı.

İZİN ALARAK İSTANBUL’A GELMİŞ

Elazığ Palu nüfusuna kayıtlı ailenin Adana'dan, İstanbul'a kız istemek için geldiği o sırada İstiklal Caddesi'nden geçerken hain saldırıda hayatını kaybettiği öğrenildi. Yusuf Meydan'ın Adana'da Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'nde görev yaptığı ve İstanbul'a ailesiyle izinli gittiği öğrenildi.

BAKAN YANIK: ÇALIŞMA ARKADAŞIMIZ VE KIZINI KAYBETTİK

Öte yandan Yusuf Meydan'ın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personeli olduğu öğrenildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabından, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen patlamanın ardından edindiği yeni bir bilgiyi paylaşarak, şunları kaydetti:

https://twitter.com/deryayanikashb/status/1591866390079836169

Yüreğimiz İstanbul'daki hain saldırıdan gelen acı haberle yandı. Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'i kaybettik. Ailesinin, yakınlarının ve çalışma arkadaşlarımızın başı sağ olsun. Bir baba ve kızının hayatını kaybetmesine neden olan bu kalleş saldırıyı lanetliyorum. Devlet olarak tüm imkanlarımızla hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerinin ve yaralılarımızın yanındayız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiçbir şer odağının gücü yetmeyecek.

Kaynak: Sabah

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...