Tgrt Haber

Son dakika: İzmir merkezli 9 ilde FETÖ operasyonu: 23 kişi hakkında gözaltı kararı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Haziran 2023 08:22 - Güncelleme : 06 Haziran 2023 08:36
Son dakika: İzmir merkezli 9 ilde FETÖ operasyonu: 23 kişi hakkında gözaltı kararı

Son dakika haberi: Terör örgütü FETÖ/PDY’nin TSK yapılanmasına yönelik İzmir merkezli 9 ilde operasyon düzenlendi. 23 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken söz konusu şahısların yakalanması için düğmeye basıldı.

Türkiye’nin terörle mücadelesi sürüyor. FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün TSKyapılanmasına yönelik sabahın erken saatlerinde 23 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İzmir​ merkezli 9 ilde gerçekleştirilen operasyonda asker ve sivil şahısların yakalanması için düğmeye basıldı.

ARALARINDA AKTİF GÖREVDE BULUNANLAR DA VAR…

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY sözde TSK yapılanmasının asker ve sivil unsurlarına yönelik yürütülen soruşturmada 1'i Hava Kuvvetleri, 1’i Deniz Kuvvetleri, 2’si Kara Kuvvetleri, 1'i Jandarma Genel Komutanlığı'na mensup 3'ü muvazzaf 5 asker şahıs, 17'si darbe girişimi sonrası ilişikleri kesilen askeri okul öğrencisi ve 1’i aktif görevde polis memuru olmak üzere toplam 23 kişi hakkında yakalama kararı verildi.

OPERASYON İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Ayrıca gözaltı kararı verilen şüphelilerin 1’i Binbaşı, 4’ünün ise Astsubay rütbesinde olduğu öğrenildi. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, haklarında gözaltı kararı verilen 23 şüpheliyi yakalamak için İzmir merkezli 9 ilde düğmeye bastı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...