Tgrt Haber

İzmir'de başıboş sokak köpeği dehşeti! Kendisini seven çocuğa saldırdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Eylül 2024 14:34 - Güncelleme : 19 Eylül 2024 14:46

İzmir'de bir başıboş sokak köpeği dehşet saçtı. Okuldan eve giderken sokakta gördüğü seven çocuk neye uğradığını şaşırdı. Bir anda sevdiği köpeğin saldırısına uğrayan çocuk, yaralandı.

İzmir​'de okuldan eve dönen 6 yaşındaki B.L., sokakta gördüğü köpeği sevmek istedi. 6 yaşındaki çocuk​, köpeğin başını okşadığı sırada dehşeti yaşadı.

Çocuğun üzerine atlayan köpek, başından ve kulağından ısırdı. Bu esnada çocuğun yanından bulunan bir vatandaş, çocuğu köpeğin elinden kurtardı.

KULAĞI YIRTILDI, KAFASINA 4 DİKİŞ ATILDI

Çocuğun kulağında 1 santimetrelik yırtık oluşurken kafasına da 4 dikiş atıldı. Yaralanan çocuk hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

İzmir'de başıboş sokak köpeği dehşeti! Kendisini seven çocuğa saldırdı - 1. Resim

KÖPEĞİN SALDIRDIĞI ANLAR KAMERADA

Yaşanan o anlar çevredeki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntüde ağlayan çocuğun başını tutarak yardım istediği ve vatandaşın çocuğu olay yerinden uzaklaştırdığı anlar yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Fahri Ören19 Eylül 2024 15:12

Türkiye kuduz için ‘en riskli ülkeler’ kategorisine alındı. Eskişehir’de ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi’nin (CDC) Türkiye’yi kuduz için ‘en riskli ülkeler’ kategorisine aldığı belirtildi. ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi’nin (CDC) resmi internet sitesinde Türkiye’yi ziyaret edecek tu

Canım19 Eylül 2024 14:47

Köpeklerle insanları bir arada yaşatmak zor gerçekten

Sonraki Haber Yükleniyor...