Tgrt Haber

İzmir'de büyük yolsuzluk operasyonu! Gümrükte aramalar yapılıyor: Çok sayıda gözaltı var

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Temmuz 2024 08:53 - Güncelleme : 09 Temmuz 2024 09:08
İzmir'de büyük yolsuzluk operasyonu! Gümrükte aramalar yapılıyor: Çok sayıda gözaltı var

İzmir'de Aliağa Gümrüğü başta olmak üzere kentte bulunan gümrük müşavirliklerine yönelik geniş çaplı operasyon başlatıldı. Rüşvet ve görevi kötüye kullanma suçlarından çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İzmir​ İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aliağa Gümrüğü ve kentte bulunan gümrük müşavirliklerine yönelik operasyon başlattı. 

ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR 

İzmir'de bulunan çok sayıda gümrük müşavirinin, yolsuzluk​, rüşvet​ ve görevi kötüye kullanma suçlarını gerçekleştirdiklerini tespit etti. Yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından bu sabah saatlerinde düğmeye basan ekipler, Aliağa Gümrüğü'nde aramalara başladı.

Memur ve gümrük müşavirlerine yönelik geniş çaplı operasyon gerçekleştiren ekiplerin aramaları sürerken çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...