Tgrt Haber

İzmir'de korku dolu anlar! Klozetten fare çıktı, ne yapacaklarını şaşırdılar

Editör: Merve Yaz / Kaynak: tgrthaber.com
27 Ağustos 2024 09:19 - Güncelleme : 27 Ağustos 2024 09:40

İzmir’in Karabağ ilçesinde yaşayan bir vatandaşın sosyal medyada paylaştığı görüntüler yorum yağmuruna tutuldu. Klozette dev bir fare gören genç ne yapacağını şaşırdı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

İzmir Körfezi'nde sudaki kirlilik​ nedeniyle oksijen seviyesinin yetersizliğinden yaşanan toplu balık ölümleri gündemdeyken, sosyal medyada paylaşılan bir video görenleri hayrete düşürdü. Karabağlar​ ilçesinde banyoya giden bir vatandaş klozetin kapağını kaldırdığında neye uğradığını şaşırdı.

İzmir'de korku dolu anlar! Klozetten fare çıktı, ne yapacaklarını şaşırdılar - 1. Resim

YORUM YAĞDI

Dev bir fareyle karşılaşan kişi o anları an be an kaydetti. Fare bir anda hareketlenince korkudan kaçan kişinin paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu. 

İzmir'de korku dolu anlar! Klozetten fare çıktı, ne yapacaklarını şaşırdılar - 2. Resim

Kullanıcılar "Yeni fobi yükleniyor", "Yer İzmir olunca çok da şaşırtıcı değil", "Tuvalete gitmeye korkar oldum" gibi yorumlarda bulundu. 

 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...