Tgrt Haber

İzmir'de korkunç kaza! Otobüs biçtiği otomobili 200 metre sürükledi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
26 Şubat 2024 07:03 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 07:19

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yolcu otobüsü, çarptığı otomobili 200 metre sürüklendi. Otomobildeki 4 kişiden 2'si ağır yaralanırken sürücü daha sonra hayatını kaybetti.

İzmir​ dün akşam saatlerinde korkunç bir kazaya sahne oldu. Bir yolcu otobüsüyle çarpışan otomobil​ yaklaşık 200 metre sürüklenirken olayda 1 kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı.

OTOMOBİL OTOLÜSÜN ÖNÜNE ÇIKTI

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre kaza​, saat 22.30 sıralarında İzmir- Ankara karayolu, Bağyurdu OSB Kavşağı'nda meydana geldi. İzmir yönünden Ankara yönüne ilerleyen Hakki Akim (55) yönetimindeki 34 EHC 916 plakalı, Kamil Koç firmasına ait yolcu otobüsü, tali yoldan çıkan Abdullah Demir (32) yönetimindeki 48 BY 621 plakalı otomobile çarptı.

Çarpışmanın şiddetiyle yolcu otobüsünün altına sıkışan otomobil, yaklaşık 200 metre boyunca sürüklendi. Otomobilin hurda yığınına döndüğü kazada otomobil sürücüsü Abdullah Demir ile aynı otomobilde bulunan Hacer Duman (31), Ela Nur Duman (23) ve Meryem Ercan (61), araçta sıkışarak yaralandı.

İzmir'de korkunç kaza! Otobüs biçtiği otomobili 200 metre sürükledi - 1. Resim

GENÇ KADININ YAŞAM MÜCADELESİ SÜRÜYOR

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla sıkıştığı yerden kurtarıldı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılardan otomobil sürücüsü Demir özel bir hastaneye, diğer yaralılar ise Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Abdullah Demir, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Hacer Duman'ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Otobüs​ sürücüsü, ifadesi alınmak jandarma merkezine götürüldü.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...